Κατερίνα Πετρή

Κατερίνα Πετρή

Η Κατερίνα Πετρή ασχολείται με τον χώρο της Επικοινωνίας από την εποχή που η επικοινωνία ήταν ακόμη μικρή και ονομαζόταν Διαφήμιση.
Στο πέρασμα λοιπόν του Δ(ιαφημιση) προς το Ε(πικοινωνια) ενηλικιώθηκαν και οι ανάγκες της να Επικοινωνήσει με τον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που την έφερε μπροστά από την κουζίνα της για πολλές ώρες, ετοιμάζοντας γεύματα για φίλους ή γράφοντας για αυτούς στο προσωπικό της blog.

Η παραδοσιακή ελληνική συνταγή δημιουργικά διαφοροποιημένη από τη φίλη μας Κατερίνα Πετρή.

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 12:13

Ένα πιάτο απ΄τα παλιά

Υπήρξε μια εποχή, χρόνια πολλά πριν, που οι Σεφ δεν είχαν εμφανιστεί στην ζωή μας, η ρόκα ήταν γνωστή σε μερικούς ως μέρος του αργαλειού και σε άλλους ως καλαμπόκι. Ψωνίζαμε φίνα ελληνικά τυροκομικά από τον μπακάλη, ζαρζαβατικά με γεύση και άρωμα από τον μανάβη, φρέσκα –τις περισσότερες φορές– ψάρια από τον κύριο Νίκο και ντόπιο βόειο από τον κύριο Γιώργο. Παραγγέλναμε στο χωριό λουκάνικα, λάδι, μέλι και κρασί. Τα Σάββατα πεταγόμασταν στο πιο κοντινό σούπερ μάρκετ ­– ένας Βερόπουλος 2 χλμ μακριά από το σπίτι– το πρώτο που είχε ανοίξει χαμηλά στη Φορμίωνος κι εκεί αγοράζαμε τα ξενόφερτα... κάτι κορν φλέικς, χαρτικά, απορρυπαντικά, κονσερβες «άι χαβ νο αϊντία γουάτ λέιμπελ» και φυσικά τα αγαπημένα μου αλλαντικά κι άλλα! Για πιο εξτρήμ καταστάσεις υπήρχε πάντα ο Βασιλόπουλος στον Φάρο, λατρεμένο μαγαζί!

Επικοινωνία

greatfood logo

Αλόπης 42, Αθήνα - Ελλάδα
Τ.Κ. 118 53
T +30.210.95.99.698
Κ +30.6974.95.50.74
E contact@greatfood.gr

facebooktwitteryoutubeinstagram linkedin

Εγγραφή στο newsletter

payment methods alpha