Κουτί δώρου Dioterra

IMG_6177_Open_Box_crop
IMG_6145_Box_close_path+
Παραγωγός: DIOTERRA

DIOTERRA Κουτί δώρου
Τιμή€29,00
Έκπτωση
€5,61
Τιμή / λ.:


Preloader

Το κουτί δώρου Dioterra είναι από σκληρό χαρτόνι, εξωτερικά λευκό και εσωτερικά μαύρο. Κλείνει με μαγνήτη και η διάστασή του είναι 30x34x10.

Το κουτί δώρου Dioterra περιέχει:
1. DIOTERRA Ξηρά Σύκα Καλαμάτας 285gr
Προέλευση: Καλαμάτα
Εξαιρετικής ποιότητας ώριμα μελωμένα σύκα, πλούσια σε σάρκα, εύγευστα, θρεπτικά και υγιεινά. Συλλέγονται με το χέρι και αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο στον ήλιο. Είναι 100% φυσικά, αθείωτα, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

2. DIOTERRA Σταφίδα Σουλτανίνα 200gr
Προέλευση: Αχαϊα
Eκλεκτή ελληνική σταφίδα σουλτανίνα από αμπελώνες της Πελοποννήσου: ιδιαίτερα χυμώδης, με πλούσια γεύση γεμάτη γλυκύτητα. Θρεπτική και υγιεινή, διαλεγμένη με το χέρι και αποξηραμένη στον ήλιο, χωρίς θειώδη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών.

3. DIOTERRA Κορινθιακή Σταφίδα Βοστίτσα ΠΟΠ 200gr
Προέλευση: Αιγιάλεια
H καλύτερη στον κόσμο μαύρη σταφίδα: με πλούσια γεύση, υπέροχο φρουτώδες άρωμα, χυμώδης, θρεπτική και υγιεινή.
100% φυσική, αθείωτη, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Διαλεγμένη με το χέρι και αποξηραμένη με φυσικό τρόπο στον ήλιο. H Κορινθιακή Σταφίδα Βοστίτσα, αυθεντικό ιστορικό προϊόν της Ελληνικής Γης καλλιεργείται από τον 4ο π.Χ. αιώνα αποκλειστικά στην περιοχή της Αιγιαλείας και φέρει το μεσαιωνικό όνομα της πόλης του Αιγίου.

4. DIOTERRA Pure Raw Honey - Mέλι Ανθέων 250gr
Προέλευση: Ορεινή Αχαϊα
Μέλι Ανθέων με τη λεπτή γεύση και το άρωμα μπουκέτου λουλουδιών. Συλλέγεται από το νέκταρ αγριολούλουδων και βοτάνων που φύονται στο όρος Ερύμανθος στην Αχαΐα, σε μια περιοχή αμόλυντη και πλούσια σε βιοποικιλότητα που και προστατεύεται από το Δίκτυο Natura 2000, μακριά από οργανωμένες και εντατικές καλλιέργειες.

5. DIOTERRA Pure Raw Honey - Mέλι Δάσους 30gr
Προέλευση: Ορεινή Αχαϊα
Μέλι Δάσους με λεπτό άρωμα και ήπια γεύση ρετσινιού. Συλλέγεται από ένα καταπράσινο δάσος, πλούσιο σε πεύκα, έλατα, βελανιδιές και αρωματικά φυτά που φύονται στο όρος Ερύμανθος στην Αχαΐα, σε μια περιοχή αμόλυντη και πλούσια σε βιοποικιλότητα που προστατεύεται από το Δίκτυο Natura 2000, μακριά από οργανωμένες και εντατικές καλλιέργειες.

6. DIOTERRA Pure Raw Honey - Mέλι Θυμαρίσιο 30gr
Προέλευση: Νότια Πελοπόννησος
Θυμαρίσιο Μέλι με ξεχωριστό δυνατό άρωμα και πλούσια γεύση με διάρκεια. Συλλέγεται από τους άγριους θυμαρότοπους που ευδοκιμούν στα οροπέδια της νότιας Πελοποννήσου σε περιοχή προστατευόμενη από το Δίκτυο Natura 2000, μακριά από οργανωμένες και εντατικές καλλιέργειες.

Όλα τα προϊόντα εκτός των μελιών στα 30γρ πωλούνται και μεμονωμένα!

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.