ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΩΡΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ!

Εδώ και καιρό διαπιστώνουμε ότι οι ανάγκες των εταιριών αυξάνονται συνεχώς στο κομμάτι του εταιρικού δώρου. Οι περισσότερες προσανατολίζονται σε ποιοτικό δώρο αλλά στο θέμα του περιεχομένου.

Στη greatfood αναπτύξαμε μία υπηρεσία όπου μπορούμε να αναλάβουμε εξολοκλήρου τη δημιουργία του. Μέσα από ένα δίκτυο συνεργατών μπορούμε να αναλάβουμε από τον σχεδιασμό μέχρι και την αποστολή των εταιρικών σας δώρων.

Εκτός από τη συσκευασία επιλέγουμε τα προϊόντα που θα ταιριάζουν με το εταιρικό σας προφίλ αλλά και την περίσταση. Κρασί, ελαιόλαδο, μπαχαρικά, επιλεγμένα αρτοσκευάσματα, μέλι, ξηροί καρποί είναι μερικά από αυτά.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς!

boxes-gifts-page

Ξύλινα κουτιά

Στα ξύλινα κουτιά υπάρχει μεγάλη ποικιλία στον σχεδιασμό αφού μπορούμε να κατασκευάσουμε από την αρχή το δικό σας μοναδικό κουτί βάση του περιεχομένου του όπως για παράδειγμα κρασιού ή λαδιού (συρόμενο) ή προϊόντων τρούφας (ανοιγόμενο).

Στα ξύλινα κουτιά έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης του λογοτύπου σας με χρυσοτυπία, πυρογραφία, αναγλυφοτυπία, βαμμένα, εκτυπωμένα και πολλά ακόμα.

Χάρτινα κουτιά και σακούλες

Στα χάρτινα κουτιά έχουμε έτοιμες λύσεις. Χρωματιστά, craft, λευκά και άλλα είναι κάποια από τα κουτιά που χρησιμοποιούμε. Το ίδιο συμβαίνει και με χάρτινες σακούλες craft που είναι ίσως η πιο οικονομική λύση. Οι διαστάσεις είναι ανάλογες με το περιεχόμενο και το βάρος του.

Τσουβαλάκι

Μία ιδιαίτερη κατηγορία δώρου που κάνει διαφορά. Εδώ έχουμε ένα καλαίσθητο τσουβαλάκι, που μπορεί να γεμίσει με 3-5 προϊόντα και να γίνει ένα εξαιρετικά πρωτότυπο δώρο.

Μεταφορά

Μπορούμε να αναλάβουμε με προϋποθέσεις την αποστολή των δεμάτων σας μόνο στην Αττική.

i

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Δείτε τις έτοιμες προτάσεις δώρων μας

Ακολουθήστε μας