Πολιτική Παραγγελιών

Αποστολή Προϊόντων

Από τη στιγμή που μία παραγγελία ληφθεί, θα εκτελείται και θα αποστέλλεται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την στιγμή ολοκλήρωσης της διαδικασίας παραγγελίας. Σε περίπτωση που επιλεγεί η πληρωμή μέσω εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε η παραγγελία θα αποστέλλεται εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε με fax ή email το αποδεικτικό κατάθεσης.
Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες, και θα καθορίζονται κατά τη διαδικασία παραγγελίας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του χρόνου που έχουμε καθορίσει παραπάνω.

Προς το παρόν μπορούμε να στείλουμε εμπορεύματα στις εξής χώρες: Ελλάδα, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Αυστρία, Βουλγαρία, Δανία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία, Νορβηγία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Ρουμανία και Σλοβενία.

Δυστυχώς, τα έξοδα μεταφοράς σε άλλες χώρες είναι τόσο υψηλά, που καθιστούν την αποστολή μη συμφέρουσα για τους πελάτες μας. Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση της καλύτερης, ασφαλέστερης και οικονομικότερης λύσης, για να συμπεριλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες στη λίστα χωρών αποστολής μας.

Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  1. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας
  2. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας
  3. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας όπως:
  • Σε σχέση με το προϊόν που παραγγείλατε
  • Σε σχέση με την πληρωμή του
  • Τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα

 

Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων
Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται (μέσω της μεταφορικής) από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.

Επικοινωνία

greatfood logo

Αλόπης 42, Αθήνα - Ελλάδα
Τ.Κ. 118 53
T +30.210.95.99.698
Κ +30.6974.95.50.74
E contact@greatfood.gr

facebooktwitteryoutubeinstagram linkedin

Εγγραφή στο newsletter

payment methods alpha