Πολιτική Παραγγελιών

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του.
Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες, και θα καθορίζονται κατά τη διαδικασία παραγγελίας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του χρόνου που έχουμε καθορίσει παραπάνω.

Έχουμε πλέον τη δυνατότητα να στείλουμε τα εμπορεύματά μας σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα συνεργαζόμαστε με την εταιρία “Αίολος Courier” & BOX NOW και για τον υπόλοιπο κόσμο με την εταιρεία DHL.

BOX NOW: Επιλέξτε το Αυτόματο Μηχάνημα (locker) που σας εξυπηρετεί και η παραγγελία σας θα αποσταλεί εκεί. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτού μηνύματος SMS θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και το PIN σας, για να συλλέξετε την παραγγελία σας. Πηγαίνετε στο επιλεγμένο σημείο, βάζετε τον κωδικό και μία θυρίδα θα ανοίξει για να παραλάβετε το δέμα σας. Τα Αυτόματα Μηχανήματα λειτουργούν 24/7 και έτσι θα μπορέσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας την ώρα που σας εξυπηρετεί. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Με την υπηρεσία BOX NOW μπορούν να διακινηθούν δέματα συγκεκριμένου όγκου και βάρους. Αν η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, σημαίνει ότι ένα από τους δύο μεταβλητούς παράγοντες (όγκος ή βάρος) θα ξεπερνά τα επιτρεπόμενα όρια.

DHL Economy: Υπηρεσία που καλύπτει οδικώς την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί την πιο οικονομική λύση για τις αποστολές σας. Οι παραδόσεις γίνονται εντός 5 εργάσιμων ημερών.
Οι χώρες που καλύπτει είναι: Άγιος Μαρίνος, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία), Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία.

DHL Express: Υπηρεσία για την Ευρώπη με χρόνο παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες.

DHL Express Worldwide: Υπηρεσία μόνο για το Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία) με χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και για τις δύο υπηρεσίες. Οι ακριβείς χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την προσβασιμότητα του τόπου παράδοσης καθώς και την ημέρα της εβδομάδας.

Τελωνειακές Υπηρεσίες
Σε όποιες χώρες υπάρχουν τελωνειακές υποχρεώσεις επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και όχι την εταιρία μας.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  1. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας
  2. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας
  3. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας όπως:
  • Σε σχέση με το προϊόν που παραγγείλατε
  • Σε σχέση με την πληρωμή του
  • Τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα

Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων

Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται (μέσω της μεταφορικής) από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά.

Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.